Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mahulena Bočanova / foto: Korzo

Mahulena Bočanová: sexy i po čtyřicítce!

Záplavu telefonátů s gratulacemi přijímala 41letá herečka a moderátorka Mahulena Bočanová poté, co se objevila v pořadu Top Star magazín jen ve svůdném spodním prádle.

Nešlo však o záběry bulvárních fotografů, ale o záznam módní přehlídky Top Secret. Mahulena se před časem stala jednou z tváří této značky.

magazin.cz

 

"Po díle, ve kterém jsem vystoupila ve spodním prádle, mi volalo strašně moc známých. Prý jsem se jim líbila. To mi polichotilo. Vždyť je mi jednačtyřicet! Paradoxně asi jediná jsem ten záznam neviděla já a můj manžel. Ten od rána do večera pracuje v našem penzionu. A moje holčička už spala," svěřila se Bočanová.

magazin.cz


O krásu se nemusí starat
Mahulena okouzluje svou vysokou 182 centimetrů vysokou postavou a dokonalým obličejem.


"Je to asi dar od mé mámy. Ta stále vypadá mladě. My totiž nemáme problémy s pletí ani s vráskami. Ani já jsem ještě nepotřebovala jediný kosmetický zásah. Nejsem typ ženy, která vstane a potřebuje být dvě hodiny u zrcadla. Vstanu, udělám si culík, namaluji pusu... a je to!"

magazin.cz


První den ve škole
Čas letí a hereččina šestiletá dcera Marina šla v pondělí stejně jako davy dalších prvnáčků do první třídy. Narozdíl od ohnivé tmavovlasé Mahuleny je ale Marina křehká blondýnka. A navíc žádné ranní ptáče.


"Mám strach, abychom byly schopné se včas vzbudit. Marina byla zvyklá chodit pozdě spát a ráno vstávala až ve tři čtvrtě na devět. Teď musíme vstávat už v půl sedmé. Je to pro nás těžké, ale snad to budeme zvládat," doufá Bočanová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 212