Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: Korzo

Koho miluje Ewa Farna?

O pletkách patnáctiletého pěveckého objevu Ewy Farne se toho v bulváru napsalo dost a dost. Koho tedy miluje?

Konkrétní jméno zpěvačka neřekla, zato deníku Blesk alespoň prozradila svůj vysněný typ. „Jsem úplně nadšená z bráchů ve skupině Jonáš Brother. Je jim kolem sedmnácti, chodí úžasně oblečení jako gentlemani a jsou hrozně hezcí. Navíc jsou věřící stejně jako já. A uvidím se s nimi naživo v Londýně,“ popsala listu Farna.

 

To, že by se zapletla s kytaristou své doprovodné kapely Marcusem nebo Filípkem, synem Lucie Bílé, odmítla. „Naštvaly mě tyhle fámy. Dokonce jsem je obrečela, když to bylo hodně o sexu. Snažím se obrnit, kladné stránky mojí práce zatím převažují,“ doplnila.

 

Kopačky a sexy striptýz

To jiná mladá kráska, Nikol Štíbrová ze seriálu Pojišťovna štěstí, milostné problémy naopak řeší. A intenzivně. Jednadvacetiletá blondýnka je totiž opět sama poté, co ji podle Blesku opustil dosavadní přítel, kameraman Jozef Halász. Vrátil se k bývalé partnerce, s níž má dítě.

 

Všechny bulvární deníky se shodují v nadšení nad výkonem Lucie Vondráčkové v muzikálu Touha. Byla prý sexy, aby ne v kalhotkách a síťovaných punčochách údajně předvedla dokonalé striptérské představení, na které zíral s otevřenou pusou i její přítel. Tím je Tomáš Verner, mistr Evropy v krasobruslení. A ten už určitě viděl ledacos.

 
Erotika po česku

Redaktoři deníku Šíp zase natěšeně čekají na okamžik, kdy se na televizní obrazovce svlékne Markéta Plánková alias doktorka Tárová z Ordinace v růžové zahradě. „Připravili ji v seriálu žhavé erotické scény, ve kterých se objeví zcela nahá,“ raduje se list.

 

No, pokud půjde o klasickou erotiku po česku, tak se není zas moc na co těšit. Daleko pikantnější zřejmě bude reakce Plánkové, která o celém plánu prý zatím nemá ani tušení. Tedy, alespoň do dnešního rána neměla…

 

A na závěr ještě novinka, že Barbara Kautmanová z reality show Vem si mě! porodila „svému“ milionáři Michalu Červínovi holčičku Rozárku. Dobře mu tak…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 414