Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Po přečtení spalte / foto: Shutterstock

Záletník Clooney prodává sexy hračky

Stačí obsadit šviháka George Clooneyho do role milovníka hraček pro dospělé a sexshopy po celé Americe nestíhají.

Opět vyšlo najevo, jakou magickou silou a mocí disponuje filmový průmysl vůči obyčejnému divákovi. V případě špionážní komedie Po přečtení spalte, v hlavních rolích s hvězdnými Georgem Clooneym, Bradem Pittem a Johnem Malkovichem, však jde zřejmě o kouzlo nechtěného.

Díky Georgově roli na sexu závislého muže se totiž v USA rapidně zvýšil prodej sexuálních pomůcek!

Film bratří Coenů, který měl světovou premiéru začátkem září, rozpoutal v amerických erotických obchodech doslova šílenství. Všichni totiž chtějí lechtivé hračky, které hollywoodský idol používal ve filmu.

Zachránce erotického průmyslu?

Jak tisku sdělil jeden z vlastníků sexshopu, film otevřeně propagující sexuální pomůcky je doslova spásou pro prodejce erotického zboží. Efekt je o to větší, když ve snímku hrají mimořádně oblíbené hvězdy.

"Clooneyho postava se v průběhu celého filmu ukazuje s nejrůznějšími sexuálními hračkami pro dospělé, což mělo více než pozitivní dopad na prodej erotického zboží," potěšil se prodejce. I malá zmínka o sexuálních pomůckách v hollywoodském filmu přináší lidem novou osvětu a obchodníkům zase zisky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 49