Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Hodně divná tetování

Tvrdíte, že tetování tu je od toho, aby dotyčného zkrášlilo? Asi máte pravdu. Zjevně ale nejde o jediný účel tetovacího inkoustu.

Stále více přibývá tělesných kreseb, které jsou především divné a teprve pak možná esteticky zajímavé.

Amputtoos

magazin.cz
Pod netradičním názvem Amputtoos se neskrývá nic jiného než tetování ušitá na míru lidem s nějakou tou amputací. Je pravdou, že i oni chtějí žít jako normální lidé, a tak není divu, že se tetovací salóny začínají zaměřovat právě na ně a dělají jim tetování, která jejich handicap zastíní a třeba i promění v zábavu.

Star Wars tetování
Určitě máte ve svém okolí někoho, kdo nedá dopustit na Hvězdné války, univerzum pocházející z fantazie George Lucase. Přestože ta největší sláva už je pasé, fanoušci tímto fenoménem žijí dále a na památku si ho nechávají v nejroztodivnějších kreacích tetovat na kůži. Známá je například série Force in the Flesh (síla v masu), což je série více jak 400 tetování.

3D tetování

magazin.cz
Někteří lidé považují klasické, dvourozměrné tetování za příliš nudné a chtějí se od stále větší hromady potetovaných odlišit. I proto se tak dobře rozvíjí nový trend – 3D tetování, kterému mnozí přisuzují budoucnost.

Skvělé na těchto tetováních je, že jsou zároveň animovaná, a pokud máte nasazené 3D brýle, můžete je vidět v pohybu. Jde například o stříhající nůžky nebo anatomické srdce. Tato tetování ale mohou vypadat dobře i bez brýlí. Ještě aby ne – těžko si představit lidi běžně chodící ve speciálních brýlích jen proto, aby viděli vaše animované tetování.

Tetování na jazyku

magazin.cz
Všechno ostatní stranou – tohle musí pořádně bolet. Přesto jsou tetování umisťovaná na jazyk jedním z nejrychleji rostoucích trendů tělesné modifikace. Otázkou zůstává, proč se nechávat tetovat na jazyk. Snad proto, abychom měli záminku k jeho vyplazování?

Ke všemu, většina jazykových tetování nepatří k nejpěknějším. Ale je to zkrátka extrém, který spoustu lidí přitahuje. Nejčastěji je tetována špička jazyka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 226