Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: Noel Cruz

Kupte si Angelinu Jolie za 60 tisíc

Kdysi frčela panenka Barbie, každá holka ji chtěla mít. Dnes si děti mohou pořídit na hraní Daniela Craiga coby Jamese Bonda, Angelinu Jolie nebo třeba Spidermana - Tobeyho Maguira.

V jednom internetovém obchodě takové panenky prodává umělec Noel Cruz. Panenky vypadají vážně hodně realisticky. Jsou jako živé, tak precizně udělané, lesk v očích, řasy, rty, realisticky načesané vlasy i outfit podle toho, co která celebrita nosí.

magazin.cz

 

U Noela Cruze si můžete pořídit zmenšeninu Nicole Kidman nebo třeba některého z hrdinů filmové série Pirátů z Karibiku: Orlanda Blooma, Keiru Knightley či Johnnyho Deppa.

magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

 
Děsivá podobnost

Panenky Noela Cruze si lehko spletete s originálem. Je to vážně šílené, jak moc se některé z nich podobají svým předlohám, člověka to až trochu děsí. O to lépe se prodávají. A za skutečný balík. Třeba tento měsíc se v internetové aukci na eBay prodala jedna Angelina Jolie za dvě tisícovky liber, což je přes 60 tisíc korun.

 

Cruz se specializuje na výrobu panenek, které dostávají podobu světoznámých hvězd. Svou novou kolekcí celebrit ohromil svět. Některé panenky představují herečku či herce v „civilu“, jiné je zas zachycují v jejich konkrétních a slavných rolích.

magazin.cz

 

Mezi panenkami je tak třeba Daniel Craig coby James Bond nebo Julie Andrews jako slavná Mary Poppins. Tobey Maguire by asi taky nikoho nezajímal, kdyby nehrál Spidermana.

 
Začalo to náhodou

Na svých webovkách Noel Cruz popisuje, jak ho napadlo vyrábět takové panenky. Prý to byla pouze náhoda. Sháněl pro svou manželku do její sbírky panenek slavnou Gene Doll a řekl si, že by mohl vyrábět panenky celebrit. „Určitě o to bude zájem,“ pomyslel si a nemýlil se.

 

Jak panenky vyrábí? Vezme jednoduše obyčejnou panenku, sundá z ní nátěr a barvičky a vytvaruje jí. Poté jim namaluje akrylovými barvami tvář novou.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 299