Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Na Floridě řádí gang nahých blondýnek!

Zlobili byste se, kdyby vás okradla blondýna nahoře bez?

Hodně rozporuplný zážitek měla nedávno osmnáctiletý Olmer Morales z americké Floridy. Sice byl okraden, ale na druhou stranu se po celou dobu zločinu mohl kochat pohledem na bujná poprsí tří lupiček, které si zřejmě doma zapomněly jak tričko, tak i podprsenku.

Jak později vypověděl na policii, že když jel na kole do práce ve městě Stuart v okresu Martin, okradly ho polonahé blondýny.

Nesoustředil se, přesný popis není
Napřed ho zastavila silnější blond žena, která na sobě měla pouze džíny. Horní část těla měla obnaženou. Pevnou rukou uchopila kolo za řídítka.

Pak, jak uvádí policejní zpráva, Moralese v momentu obklopily další blond ženy, již s poněkud méně bujnou hřívou. Měly na sobě jen kalhoty, jinak byly úplně nahé! Svůdné lupičky Moralesovi ukradly ze zadní kapsy kalhot 100 dolarů.

Jak uvádí list TC Palm, úřady po podezřelých blondýnkách začaly pátrat, ale zatím je nenašly. Možná, že se mladík nesoustředil patřičně na obličeje zlotřilých žínek, aby mohl podat jejich přesnější popis .

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 215