Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Kalhotky pohlcují zápach. Jdou na dračku

Americká společnost Garment Guard prokázala lidstvu ohromnou službu. Vynalezla totiž látku na spodní prádlo, která absorbuje jakýkoliv pach.

Materiál se vloží do kalhotek, upevní se pomocí adhezivních proužků a pohltí všechny pachy i vůně, jež se k němu dostanou. Plyny neutralizuje látka napuštěná aktivním uhlím a sloučeninou, která zabíjí mikroby.

Vložky se jmenují Subtle Butt, prodávají se v balení po pěti, stojí v přepočtu kolem 160 Kč a je o ně velký zájem. Společnost Garment Guard už prodává i bavlněné vložky do podpaží, které pohlcují pot a brání vzniku mokrých skvrn.

Reklamní slogan na nový produkt tvrdí: "Vynikající mozky společnosti Garment Guard vám přinášejí náš nejnovější výrobek, Subtle Butt. Balení po pěti kusech efektivně filtruje veškeré pachy působené flatulencí. Prostě je vložte na správné místo a klidně si dejte to nejostřejší chilli!"

Je ale nutné dodat, že látka nepohlcuje zvuky. Tak daleko dosud moderní doba nepokročila.

Propagační video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 408