Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Adriana Lima / foto: Egotastic!

Dráždivá a věřící modelka Adriana Lima

Kdo jiný prodá ženám luxusní parfém než jiná krásná žena. Tou je například modelka Adriana Lima.

Firma Victoria´s Secret uvádí na trh nový parfém VS Wish. K propagaci si vybrala brazilskou modelku Adrianu Lima, s níž nafotila decentní a přesto dráždivé černobílé fotografie, které budou parfém provázet na cestě k jeho zákaznicím.

magazin.cz

Sedmadvacetiletá Adriana spojila své jméno s firmou Victoria's Secret již několikrát před tím. V roce 2003 otevírala jako největší hvězda módní přehlídku firmy. A její pravděpodobně nejznámější zakázkou je Victoria's Secret Angel spolu s Heidi Klum, Gisele Bündchen a Alessandrou Ambrosio.

magazin.cz

Její cesta na vrchol módního Olympu připomíná pohádku. Vyrostla ve městě Salvador v Brazílii. Otec ji a matku opustil, když jí bylo pouhých šest měsíců a v životě ho viděla jen jednou, když od něj potřebovala podepsat povolení k cestě za prací do Miami. Sama se nijak netají tím, že otce nenávidí.

magazin.cz

K modelingu se dostala náhodou. Ve třinácti letech ji objevili v místním obchodním domě a v patnácti již získala titul Ford Supermodel Brazílie.

magazin.cz

I když je katolička vztahům se nevyhýbá. Mezi slavné a úspěšné muže, kteří podlehli její kráse, patří prý Lenny Kravitz, hráč baseballu Derek Jeter nebo princ Wenzeslausem z Lichtenštejnska.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 332