Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jana Doleželová / foto: Korzo

Miss Doleželová: když šaty neposlouchají!

Ve svůdných šatech od českého návrháře Luďka Hanáka křtila někdejší Miss ČR Jana Doleželová svůj kalendář na rok 2009, který v létě fotila na Seychelských ostrovech. A právě tyhle šaty jí kazily večer a dělaly vrásky.

Jana si róbu pořád stahovala, ale klouzavý materiál nechtěl poslouchat. Způsoboval, že se krásná doktorka farmacie několikrát ukázala ze zadu téměř nahá.


V jednu chvíli to vypadalo, že si nevzala ani kalhotky. Pak ale bylo možné zahlédnout, že miniaturní tanga přece jen na sobě má.

magazin.cz

 

Přítele Jany Doleželové, podnikatele Rudolfa Podružka, který dokonce sám asistoval při focení na Seychelách, a podílel se i na definitivním výběru fotek, nechávaly dychtivé pohledy přítomných mužů na půvabnou modelku v klidu. "Na Janu nežárlím. Není důvod," řekl.


magazin.cz

 

Prý by se porval
A aby dokázal, že je to pravda, ochotně oba zapózovali před objektivy fotoaparátů. Pokud by ale někdo začal jeho přítelkyni vysloveně obtěžovat, byl by prý schopen se s ním i porvat.

"Zatím jsem k tomu příležitost neměl, ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy. Zbrojní pas ale nemám, zbraň tedy nenosím, takže by mi musely stačit pěsti," tvrdil žertem partner Jany Doleželové.

magazin.cz


Na večírku spojeném se křtem kalendáře ale Janě žádné nebezpečí nehrozilo. Pozvala na něj své přátele. Byly mezi nimi i některé známé osobnosti. Například Zuzka Štěpanovská se svým italským přítelem, Roman Vojtek s partnerkou, Zdeněk Podhůrský s přítelkyní, Vladimír Kratina a další.


A bude Jana fotit kalendář na rok 2010? "Nevím, možná udělám na rok pauzu, ale zatím jsou to předčasné úvahy," dodala.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 248