Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katy Perry / foto: Egotastic!

Katy Perry se červenala. Zradily ji šaty

Tak takhle to rozhodně být nemělo, padající živůtek a odhalené kalhotky najednou. Tomu se říká faux pas.

Na předávání cen MTV popová hvězdička Katy Perry zazářila. Uváděla je a zaujala svými jedenácti vtipnými kostýmy, které za ten večer vystřídala. Navíc dokonce získala cenu za Objev roku.

Její dobročinné vystoupení v Torontu v Kanadě ale skončilo fiaskem, za který mohly šaty. Zradily ji totiž na celé čáře.

magazin.cz

Když se při produkci svého nového singlu Hot n' Cold dala do tance a klekla na kolena, zjistila, že jí sjel živůtek minišatů a to, co bývá obyčejně skryto, se dere ven. Snažila se to zachránit taháním šatů nahoru, jenže to moc nepomohlo ani k zakrytí vykukujících bradavek, o uměleckém dojmu nemluvě.

Nehledě na to, že při tom se jí i vykasala sukně a diváci měli ničím nezakrytý výhled na její kalhotky. Nešťastné zpěvačce se tvář zbarvila nachovým ruměncem. Není divu.

magazin.cz

Z této příhody je jasné, že člověk si musí dávat pozor, co si obléká, a pokud se chystá na nějakou divočinu před obecenstvem, měl by si to nejdřív vyzkoušet v soukromí před zrcadlem. V tom, v čem chce vystupovat! A to platí nejen pro Katy Perry...

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 740