Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Egotastic!

Megan Fox znovu odložila šaty

Megan Fox si na Magazínu již vydobyla pevnou pozici mezi sexy kočkami.

Není ostatně divu, zvláště po tom, co byla zvolena nejvíce sexy ženou světa. Už od dětství chtěla být herečkou a dráha modelky ji měla dostat do povědomí veřejnosti.

Po získání role v trháku Transformers se nakonec prodrala mezi hereckou elitu. Ale zatím největší popularitu jí přinesly stránky pánských magazínů, tedy spíše její sexy fotky v nich uveřejněné. Objevila se na stránkách známých titulů jako FHM, Maxim či GQ. Tam jí to opravdu slušelo.

Aby pořádně zatopila pod kotlem popularity, přiznala se navíc v jednom rozhovoru k jisté lesbické romanci. Tu si prožila ve svých osmnácti letech, krátce po příjezdu do to hollywoodské továrny na sny ve městě andělů LA.


Megan ale není žádná namyšlená hollywoodská hvězdička. Přestože marketingové triky kolem své osoby zvládá dokonale, popularitu vidí stále velice rozumně.

„Zatím jsem udělala jen jeden velký snímek a není to film, který by ukázal mé herecké kvality v plné výši. Rozumíte, chci tím říci, že se zatím nechystám jít pro Oskara, nejsem Meryl Streep,“ konstatovala.


Uvidíme jak ji v herecké kariéře pomůže její nový snímek Eagle Eye. Na jeho premiéře měli všichni muži, a nejen oni, oči jen pro černovlasou krásku. Některým dokonce spadla i čelist. A nebylo by divu, kdyby bradu zvedali ze stolů i nyní...


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 662