Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hugh Jackman / foto: Shutterstock

Nejvíc sexy muž světa? Tipněte si!

Kdo je podle vás nejvíce sexy mužem planety za pomalu skomírající rok 2008? Jedno je jisté, Čech to není.

Vítězem je… Australan Hugh Jackman. Tenhle fešák prý okouzluje ženy natolik, až z něj koktají. Může zpívat, tančit, mávat bambitkou, ukazovat bicáky nebo bříško se svaly jako buchtami na pekáči, to všechno přivádí opačné pohlaví k šílenství. A on to také dělá…

magazin.cz

 

Proto byl také časopisem People korunován králem mezi sexy muži. Nevadily ani časté pověsti a drby o tom, že je gay. Tenhle čtyřicetiletý sympaťák svou vizáží porazil i novodobého Jamese Bonda, ale britská srdce nemusejí krvácet, jejich Daniel Craig obsadil úctyhodné druhé místo.

magazin.cz

 

Jackman zastínil i krasavce jako Brad Pitt či Zac Efron, na záda mu koukají i porotce americké a britské Superstar Simon Cowell, šampión ve F1 Lewis Hamilton či fotbalista David Beckham. Podle Jackmanovy manželky tenhle titul není nic překvapivého. Deborra-Lee Furness prý řekla: „Říkala jsem to dávno. Brad už jim zřejmě nebyl po chuti.”

 

Recept na famózní kondici

O oddanosti a lásce Deborry není pochyb. Když její manžel hrál na Broadwayi roli Petera Allena v The Boy from Oz, šla se na tuto hru podívat celkem 50krát.

magazin.cz

 

O drbech narážejících na manželovu homosexuální orientaci si myslí své. „Když to někdo tvrdí, vždy mu řeknu, že to není pravda. Jsem jeho žena, musím o tom něco vědět.” Vypadá to, že jim to klape nejen v manželství, ale i v posteli, Deb, jak své ženě Hugh říká, má ráda změnu a těch je s hercem jeho formátu dost a dost. O tom více v tomto článku.

 

Herec je v úžasné kondici. Jak si ji udržuje? Recept je prý jednoduchý, dvakrát denně vždy 30 minut medituje. Taky nejí cukr. „Vážně se cukru vyhýbám a jím každé 3 hodiny. Před tréninkem potřebujete něco v žaludku, takže někdy vstanu v pět, dám si pořádný nášup cereálií a pak jdu do práce,” uvedl Hugh. 

magazin.cz

 

Voní se kolínskou značky Bvlgari nebo francouzskou vůní zvanou Timbuktu. Řídí mercedes a poslouchá kdejakou muziku od Police po Rufuse Wainwrighta. Naposledy zazářil ve filmu Australia, kde se po jeho boku objevil jiný australský klenot - Nicole Kidman.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 800