Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tetování Angeliny Jolie / foto: Daily Mail

Které hvězdě patří tohle tetování?

Hollywoodská star Angelina Jolie nechala své fanoušky nahlédnout pod své šaty a ukázala jim rozsáhlé tetování na zádech. Začíná mezi lopatkami a končí až na zadečku, znázorňuje přitom rozvalujícího se tygra.

Krátký pohled byl k vidění v kině při sledování Wanted, kde Angelina odhodila veškeré svršky, nyní film vychází na DVD a je tudíž příležitost prohlédnout si rozsáhlé tetování podrobněji.

 

Kde k němu slavná herečka přišla? Má ho už čtyři roky, v roce 2004 si ho pořídila během svého pobytu v Thajsku. Vytvořil ho známý umělec Sompong Kanphai v metropoli Bangkoku tradičním thajským stylem, který je údajně mnohem bolestivější než klasická metoda. Odvážná žena…

 
Jako v galerii

Angelina s tetováními nikterak netroškaří, po celém těle jich má úctyhodných třináct a vnadná figura tak připomíná uměleckou galerii. Řada z nich byla také ve filmu k vidění.

 

Třiatřicetiletá herečka, která podle některých spekulací zahraničního bulváru plánuje v brzké době ukončit hereckou kariéru, aby se mohla starat o šest dětí, jež vychovává společně s hvězdným partnerem Bradem Pittem, si zahrála ve Wanted vražedkyni starobylé zabijácké organizace, která rekrutuje do služeb „firmy“ zakřiknutého úředníka Jamese McAvoye.

magazin.cz

 

Ke svým šesti dětem chce herecký pár přidat další potomky, naposledy narozená dvojčata tak nemusejí být posledními přírůstky do početné rodiny.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 321