Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
All X / foto: Korzo

All X chtějí vydražit své penisy

Členové "xfaktorové" formace All X opět překvapili.

Nejenže budou zpívat na Českém slavíkovi, ale ohromili především svým tvrzením, že hodlají předčit modelku Dominiku Mesárošovou, která dražila své silikonové poprsí. Muzikanti chtějí vydražit své penisy.

Jenom karikatury...
Nepůjde ovšem o jejich skutečnou mužskou chloubu, ale o karikatury přirození.
"Každý nakreslíme podle svého nejlepšího vědomí a svědomí vlastní nástroje, a pak je prodáme prostřednictvím dražby na nějaké dobročinné akci," svěřuje se Jakub Uličník z All X.

Kapela je v dražbách již poměrně zkušená a našla v nich zálibu. Na narozeninách Kateřiny Kristelové All X dokonce málem vydražili její obraz za 150 tisíc korun. Naštěstí je na poslední chvíli trumfl částkou ještě o pět tisíc vyšší neznámý dražitel. Jak Kuba Uličník přiznává, byl by to velký průšvih, kdyby obraz skutečně vydražili a museli ho zaplatit.

"Nicméně inspirací obohaceni přicházíme s nabídkou vydražit takřka cokoliv," nabízejí All X.
Platidlem, na které hoši z kapely hodlají přistoupit, údajně nemusejí být jen peníze, vysvětlují. Úplně stačí trocha něhy od krásných dívek. A těch je na vystoupeních All X vždy dost.

Na Slavíka se připravují
Finalisté X Factoru se pokládají za "univerzální skupinu moderního stylu". Jejich zkoušky na vystoupení proto bývají především plné inspirace, občerstvení, následné akce, nutné reakce, peripetie, jemné kolize, prohlubující se krize a následně uspokojující katarze. Na zkouškách na Českého slavíka si dávají hodně záležet.

"Vystoupení na Slavíkovi bereme jako velice prestižní záležitost a náležitě se na ně připravujeme," informuje Lukáš Kantor.

Protože se většina týmu stále věnuje práci v divadle, kde působili před svým úspěchem v X Factoru, jezdí All X na svá vystoupení v nejrůznějších sestavách od dvou lidí do šesti. Kompletní šestici tvoří Lukáš Kantor, Jakub Uličník, Jacek Jackuljak, Petr Dočkal, Oldřich Smysl a Alan Novotný.

Na divadlo kluci nehodlají zanevřít ani v budoucnu. Svorně tvrdí, že ho mají rádi, a stále je pro ně základní a prvotní inspirativní zkušeností.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 172