Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notebook do postele / foto: Shutterstock

Nejdiskutovanější články roku 2008

Které články vzbudily v roce 2008 nejbouřlivější reakce a vyvolaly haldu plamenných diskusních příspěvků? Přinášíme deset článků, u nichž nebyl diskusím konec. A vyhrálo emo!

Ale začínáme na opačném konci pořadí, stejně jako u NEJČTENĚJŠÍCH ČLÁNKŮ, tedy od desátého místa…

 

10. Stop vychrtlinám. Takhle vypadá ženská (1763 příspěvků)

Katie Green se svlékla pro fotografický set, aby ukázala vychrtlým kolegyním z módních mol, jak má vypadat opravdová žena.

 

9. 15 miliónů za plastiky. Aby z ní byla Barbie (1908 příspěvků)

Zamlada bývala zajíčkem ze stáje Playboye, když zestárla, utratila 15 miliónů za plastické operace ve snaze udělat ze sebe věrnou kopii panenky Barbie. Povedlo se?

 

8. Zombie kalendář. Jen pro otrlé a Tarantina (1942 příspěvků)

V sanfranciském parku vznikl kalendář, který ale rozhodně zaujme každého. Probouzet se s výhledem na toto dílko by se chtěl asi jen Quentin Tarantino, ale jestli máte v okolí fandu do zombie filmů neváhejte. Za dvacet amerických dolarů nemůžete najít lepší dárek.

 
7. Tohle je klávesnice pro blondýny (2086 příspěvků)

Blond není jen barva vlasů, ale nejspíše i životní styl. I proto vzniká čistě pro blonďatou populaci speciální klávesnice. Ta trochu pozměňuje popis známých kláves a přizpůsobuje je blondýnám tak, jak to známe z mnoha vtipů.

 

6. Miss s nadváhou? Taková je v plavkách! (2150 příspěvků)

Má pár kilo navíc, ale přesto se utká o titul anglické Miss. Chloe Marshall dokazuje, že pohledná může být i dívka, které nespočítáte všechna žebra z pěti kilometrů. A poprvé se ukázala v plavkách.

 
5. Může boubelka vyhrát Miss? (2290 příspěvků)

Chloe Marchall nevypadá zrovna jako obvyklá královna krásy. A přesto se stala historicky první finalistkou Miss England, která má nadváhu.

 

4. Je jí 13, kouří, pije, souloží. Máma ji chválí (2335 příspěvků)

Třiačtyřicetiletá matka Tracy Holt z Velké Británie tvrdí, že by její dcera mohla vyvádět mnohem horší věci než jen vykouřit patnáct cigaret za den.


A pořadí na stupních vítězů s poměrně velkým odstupem od zbytku pole patří:


3. Pětileté missky. Když matky zešílí (2738 příspěvků)

Co se stane, když rodiče ztratí soudnost a obléknou děti jako dospělé? Je to tragikomický pohled.

 

2. Homosexuální adopce: ano, nebo ne? (2812 příspěvků)

Řada homosexuálních párů už nyní vychovává dítě. Ačkoliv je česká společnost ke gayům a lesbičkám poměrně tolerantní, adopce dětí homosexuálními páry stále narážejí na odpor.

 

1. 58 pravidel, jak být emo (3165 příspěvků)

Je to náročné být opravdu emo. Třeba pravidlo 41 říká: “Aspoň jednou se pokus o sebevraždu.” Důrazně doporučujeme, neřiďte se tím příliš a berte vše s nadhledem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 53