Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jessica Simpson / foto: Daily Mail

Jessica Simpson. Kdeže loňské křivky jsou...

Že pro hollywoodské hvězdy není štíhlá postava samozřejmostí, to ukazuje Jessica Simpson. Její kdysi štíhlé tělo bylo tvrdě vydřené.

Před čtyřmi lety se Jessica Simpson podrobila intenzivnímu fitness programu a zařadila se tak mezi majitelky nejhezčích hollywoodských postav.

Ale zdá se, že 160 cm vysoká hvězda, která se pokouší znovuvybudovat kariéru jako zpěvačka, na své úžasné míry 91-61-91 rezignovala.

Osmadvacetiletá zpěvačka a herečka při svém vystoupení, kde zazpívala novou country píseň z alba Do You Know, ukázala, že její křivky jsou momentálně více než zaoblené.

magazin.cz
magazin.cz

Najděte rozdíl: nahoře Jessica Simpson v roce 2005 ve filmu Mistři hazardu, na druhé fotce ta samá hvězda z roku 2009 při koncertu na Floridě.

Na své luxusní figuře, která už bohužel dnes patří minulosti, Jessica pracovala opravdu tvrdě. Dvě hodiny denně, šest dní v týdnu trávila cvičením pod vedením osobního trenéra Michaela Alexandera, který jí pomohl vypracovat figuru za pomocí kombinace běhu, dřepů a posilování.

Také držela dietu zvanou South Beach Diet, která spočívá v malém příjmu sacharidů, ale na druhou stranu hodně proteinů. Její strava se skládala z grilovaných kuřat, ryb a zeleniny.

Po dokončení filmování prohlásila: „Mé tělo je dokonalé.“

magazin.cz

Teď to ale vypadá tak, že Jessica si o vánočních svátcích dopřávala domácí texaské kuchyně víc než kdy jindy. Patrně ale rostoucím obvodem pasu její sebevědomí netrpí. Jessica si na produkci písně Kiss Country Chili Cookout oblékla džíny se zvýšeným pasem, černé tílko.

Jak se ale cítí lépe? V roce 2007 v rozhovoru pro Harper's Bazaar připustila, že jí osobně vyhovuje lépe štíhlejší postava. „Není to dobré pro srdce, není to dobré pro duši, je to emocionálně destruktivní, opravdu je. Jenže... Křivky prostě vypadají lépe.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 562