Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: Splash

Na Lindsay Lohan prasklo, že má silikony

Jak jinak si vysvětlit, že tahle holka, která v poslední době neuvěřitelně zhubla, je stále majitelkou velkého a pevného poprsí?

Lindsay byla minulý týden načapána všudypřítomnými slídily, kterak si zkouší nové hadříky při šmejdění po obchodech v New Yorku. Fotografové nestačili zírat na její doslova vyzáblou postavu. Světe div se! Ňadra ale zůstala na svém místě a nezmenšila se ani o centimetr.

Že by zázrak? O jejich pravosti se vždy vedly debaty, ale mladičká Lohan nikdy nepřiznala, že by si prsa nechala chirurgicky upravit.

magazin.cz
magazin.cz

Své o tom ale jistě ví její lesbická přítelkyně Samantha Ronson, se kterou Lohan už nějaký ten měsíc obývá společnou domácnost. Holky si sice občas vjedou do vlasů a odstěhují se od sebe, ale zatím pokaždé své spory urovnaly a poslední zprávy hovoří dokonce i tom, že se zasnoubily.

magazin.cz
magazin.cz

Samantha si libuje ve svém chlapeckém vzhledu, který podporuje krátkými účesy a vyhublostí na kost. Plné tvary zřejmě nejsou to, co na ženách obdivuje a možná proto Lohan pod jejím vlivem hubne. Svých balónků se ale jen tak nezbaví…

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 573