Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Takhle vypadaly slavné hvězdy v dětství

Zajímalo by vás, jak vypadal třeba David Backham jako kluk? A co taková modelka Kate Moss či herečka Drew Barrymore?

magazin.cz

Chudák Drew Barrymore
Tak Drew asi na základce nebyla oblíbená roztleskávačka. Obtloustlá, naducané tvářičky, s vizáží šprtky a křivými zuby. Přesto se proslavila, v osmi se představila jako parťačka E.T. Mimozemšťana. Kdo by si tehdy byl pomyslel, že z tohoto ošklivého káčátka vyroste tak pěkná ženská a hlavně - že se s dětské hvězdy stane také slavná herečka.

magazin.cz

Obyčejný kluk David Backham
Jako kluk byl tenhle fotbalista úplně obyčejný, nijak výrazný, nijak krásný, že z něj jednou bude nejen skvělý a světoznámý sportovec, ale hlavně módní ikona a vyhledávaný model, tomu by tehdy asi nevěřil ani on, ani nikdo kolem. Ale stalo se. Dnes určuje trendy na celém světě...

magazin.cz

Björk je stále stejná
Islandská zpěvačka a herečka Björk Guðmundsdóttir se nemění. Tu by každý poznal i na téhle fotce z dětství, na které se tváří stejně zarputile jako teď v dospělosti. Akorát aktuálně nosí poněkud vkusnější a propracovanější účesy.

magazin.cz

Fotky z dětství na ně práskly, jakou mají barvu vlasů
Madonna, Scarlett Johansson, Kate Moss ani Lindsay Lohan nejsou přírodní blondýnky! Fotky z dětství jsou toho důkazem. Madonna ve svém apartním kloboučku vypadá vážně jako nějaká madonka nad oltář. Pochází z věřící rodiny a z téhle upjaté fotky je to jednoduše znát. Dnes tedy rozhodně vypadá mnohem zajímavěji a líp.

magazin.cz

Scarlett Johansson se moc nezměnila
Měla sice tmavší vlasy, ale jinak si je stále velice podobná. Hodně si líčit rty má ráda evidentně už od dětství, jenže teď už dobře volí, co její půvaby zvýrazní, ale přitom nenásilně. Po ní určitě letěli kluci už ve školce. Je zřejmé, že už jako dítě byla zajímavá, měla styl a nezapadala do šedého průměru.

magazin.cz

Kate Moss byla... ehm... jiná
Pardon, ale v dětství byla tahle topmodelka vážně dost ošklivá, jako nějaká žába. Nehezké zuby, bílá pleť, nevýrazné oči, příliš velká ústa, z toho všeho si ale nakonec udělala Kate přednost a dnes její ústa, bílou pleť i oči obdivuje celý svět. Kdo by to byl tehdy řekl, že?

magazin.cz

Lindsay Lohan, tu známe...
Dnes je zrzka, ale měla už snad všechny barvy vlasů. Byla blond, bruneta, nebojí se experimentovat a víceméně jí sluší všechno. Když ale byla malá, tahle zrz, co měla, nepůsobila sexy, spíš šibalsky a lotrovsky. Krásná kukadla a milý úsměv v sobě ale nezapřela ani jako dítě. Takto ji známe z dvojrole v Pasti na rodiče.

magazin.cz

Kate Winslet byste nepoznali
Tahle malá holka že je tou slavnou herečkou, která sbírá ocenění jako na běžícím páse? Zatímco některé celebrity se vůbec nemění a jsou ihned rozeznatelné, Kate není ten případ. Tuctová, malá, blonďatá holčička, jakých byly všude milióny. Dnes je ale Kate jen jedna.

magazin.cz

Natalie Portman je svůj vlastní otisk
Natálie je jednou z těch, kdo vypadá stejně na základce, na střední, na vysoké, v práci, snad i na mateřské a pak i v důchodu, prostě je stále stejná, a to jí leckdo může jedině závidět. Je to věčná holčička, roztomilá a nezapomenutelná.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 666