Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Štastná Britney Spears / foto: Reuters

Koncert Britney: stoprocentní playback

Koncert, který otevřel "comebackové" turné Britney Spears nazvané Circus, se docela vydařil.

Jen některým fanouškům vadilo, že se americká zpěvačka stoprocentně spolehla na playback - nezazpívala ani jednu píseň a jen otvírala pusu. Tedy - hodně cirkusu, ale málo zpívání.

Zdá se, že se Britney dokonce tak soustředila na tancování a pobíhání po jevišti, až dokonce na jedno slovo zapomněla otevřít ústa. Její kritici i fanoušci se ale shodli na tom, že se jí show podařilo, a bavili se. Některé trochu mrzelo, že jediné, co Britney během jeden a půl hodiny trvajícího koncertu řekla, bylo: "Díky, New Orleans. Miluju vás. Bavili jste se? Děkuji moc."

"Občas bylo docela jasné, že Spearsová užívá playback, ale zdá se, že fanouškům to nevadilo. Začínali křičet, jen se objevila na jevišti," píše Stacey Pleasance pro agenturu AP.
Jiní hudební kritici nebyli tak přízniví. "Její zpěv z playbacku zanikal v doprovodných vokálech. Ani pohyby nebyly nějak zvlášť zajímavé - hlavně hodně chodila a vlnila se jako striptérka. Akrobatických čísel předvedla naprosté minimum. Fyzicky ještě pořád vypadá dobře, ale už to není tak skvělé, jako když jí bylo sedmnáct," napsala Ann Powersová pro Los Angeles Times.

I MTV přiznalo, že se Britney v celém tom show ztrácela a zpěv z playbacku bylo sotva slyšet. Přesto se ale zdá, že fanoušci byli spokojení. Jak uvádí list Metro, jen někteří mladší byli trochu nemile překvapení, že to nebyl opravdový cirkus, jak název turné napovídal.
"Byl jsem trochu zklamaný," řekl patnáctiletý Carly Johnson. "Myslel jsem si, že na jevišti budou tygři, jako v opravdovém cirkusu."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 392