Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: wallpapers.gworld.cz

Britney Spears ukázala... To neuhodnete

Popová hvězda Britney Spears přitahuje situace, kdy nechtěně odhalí to, co by mělo skrývat spodní prádlo. To by ho ovšem musela nosit...

Spears právě objíždí Ameriku se svým koncertním turné k novému albu Circus, kterým zároveň oslavuje comeback na popovou scénu. Její publicita zřejmě ještě o notný kus povyroste – věřte, nebo ne, stále je kam – po jejím nedělním koncertu v Tampě na Floridě.

 

Během vystoupení se jí totiž rozpáral kostým a než si to uvědomila, na diváky vykoukl její obnažený rozkrok.

 

"Britney právě dozpívala I'm A Slave 4 U a aniž by o vadě svého kostýmu věděla, nakláněla se z pódia. Vada kostýmu byla dost zjevná," uvádí zdroj, který se koncertu účastnil.

Není to poprvé

Podle něj si zpěvačka svého problému všimla, ale neuvědomila, že má stále zapnutý mikrofon. Od srdce si ulevila: "Měla jsem p*** venku!" a celá aréna vybuchla smíchem.


Zpěvačka ovšem nedovolila, aby tato nehoda narušila její představení. Rychle se převlékla a pokračovala ve svém cirkusovém představení.


Není to poprvé, co Spears ukázala své genitálie na veřejnosti. V roce 2007 se stala obětí paparazzi, když ji vyfotili v krátkých šatech, jak vystupuje z vozu. Ani v té chvíli neměla spodní prádlo. Zdá se, že ho někdejší popová princezna nenosí ani na koncertech.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 263