Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mel B / foto: ultimo.co.uk

Mel B jen v prádle. Tělo za všechny prachy

Oblečena jen v luxusním spodním prádle a s krásnými hedvábnými vlasy vyměnila Mel B svou někdejší roli ve skupině Spice Girls, kde byla věčně za tu zlou, za novou – holky z peep show.

Bývalá členka slavné skupiny se poprvé postaví na pódium v Las Vegas v burleskové peep show, která by jí opět měla vynést na vrchol popularity, byť zřejmě ne s tak celosvětovým dopadem.

magazin.cz

Ačkoliv spolu s ní na pódiu budou tancovat dívky s odhaleným poprsím, Mel B si určitou důstojnost hodlá zachovat. Sice bude vystupovat jen ve spodním prádle, ale celá show bude mít blíže ke klasice než vulgárnosti – přinejmenším v jejím případě.

magazin.cz

Charakter Mel B je popsán jako „žena, která zná odpověď na všechno“. Sama zpěvačka k tomu dodává, že burlesková show je především oslavou těla, ve které nesmí chybět napětí.

magazin.cz

Mel B bude vystupovat v prádle značky Ultimo, ve kterém ji můžete vidět také na okolních obrázcích. No řekli byste, že má za sebou dva porody a údajně i nejlepší léta?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 400