Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Chlapec se narodil se dvěma penisy

Překvapení se dočkali lékaři v ruské porodnici, kteří přivedli na svět chlapce se dvěma penisy.

Chlapec, jehož jméno bylo utajeno a je znám pouze jako Artyom G, se narodil v Rusku před dvěma týdny.

Místo obvyklé jedné mužské chlouby, se mu mezi nohama bimbaly hned dvě. Bylo to velké překvapení, protože jeho matka prodělala naprosto vzorné, nekomplikované těhotenství, takže se nepředpokládaly žádné defekty či problémy.

Už má jen jeden
Chlapeček byl po narození převezen ze své domovské porodnice do Moskvy, kde v Dětské nemocnici St Vladimir podstoupil složitou několikahodinovou operaci, kde mu oba penisy spojili v jeden.

„Operace byla komplikovaná. Museli jsme vymodelovat jeden penis ze dvou, udělali jsme abdominální stěnu a vytvořili močový měchýř,“ vysvětlil lékař, který vedl pětihodinovou operaci.

„Když nás naši kolegové požádali o pomoc, okamžitě jsme souhlasili, i když jsme si vůbec nedokázali představit, o jak složitý případ jde.“

Podle deníku The Sun nemocnice informovala, že chlapeček se těší dobrému zdraví, operace dopadla na jedničku. „Vyroste v normálního muže a bude moci mít děti,“ dodal na závěr doktor povzbudivou zprávu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 893