Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kim Kardashian / foto: Egotastic!

Kim Kardashian: Mám celulitidu. No a co?

Topmodelka a herečka s arménskou krví v žilách Kim Kardashian se ocitla v nezáviděníhodné situaci.

Internetový magazín Complex.com vydal její neretušovanou fotografii, která byla velmi nelítostná k její postavě. Za několik hodin snímek sice vyměnil za fotografii po zjevných úpravách ve Photoshopu, ale to už bylo pozdě.

"Tisíce lidí tyhle fotky potom na internetu posílaly dále, aby bylo vidět porovnání mezi původní fotkou a tou vyretušovanou. Ale víte co, kdo by se staral? No co, tak mám trochu celulitidu. Která holka s pořádnými křivkami ji nemá?" píše na svém blogu Kardashianová, kterou jsme mohli vidět také v roli Lisy v Disaster Movie a jejíž jméno loni patřilo mezi celosvětově nejvyhledávanějšími výrazy na yahoo.com.

magazin.cz

"Jsem na své tělo hrdá. A to, že se mé křivky a tahle fotka ukázaly, je asi dobře. Každý tak může vidět, že i když jsem na obálce časopisu, tak to neznamená, že jsem dokonalá," vysvětluje Kim dále na svém blogu.

magazin.cz

Loni v srpnu Kardashian uvedla, že se snaží shodit a zbavit se tak svých proslavených tvarů. "Myslím si, že jsem pěkně stavěná, ale teď se snažím trochu shodit. Hlavně zadek," sdělila časopisu Radar.

"Je mi to celkem jedno. Jen když pózujete na červeném koberci a paparazzi na vás křičí, ať se otočíte, tak to už je urážlivé.Tuhle jsem viděla časopis, kde plastický chirurg tvrdil: ‚Pokud chcete takovýhle zadek, tak musíte na plastiku.' Na to já říkám, víš co, frajere? Asi jsi nikdy dřív neviděl arménskou holku."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 334