Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hanka Mašlíková / foto: Korzo

Sexbomba Mašlíková. Co je na ní nejdražší?

Sexy modelka Hana Mašlíková bývá obvykle na přehlídkách a večírcích k nepřehlédnutí. Zvětšená prsa nikdy nezapomene zdůraznit a vlasy má vždy sestřižené podle poslední módy. V soukromí se ale chová jako šedá myška.

"Ve svém volném čase nosím nejraději pohodlnější módu. Džíny, tenisky a nějakou volnou bundu. Vyhýbám se i podpatkům. Ty si beru, jen když mám nějakou důležitou schůzku nebo večírek," svěřila se šestadvacetiletá modelka.

Hanka neskrývá, že je ráda středem pozornosti, a obdiv mužů ji těší. Razantně ale odmítá, že by to bylo jen kvůli zvětšeným prsům. Za vším je prý pořádná dřina. Jako modelka se o sebe musí starat, což vyžaduje mít i plný šatník nejrůznějšího oblečení.

magazin.cz

Mám málo skříní!
"Můžu o sobě říct, že naprosto nejvíc ulítávám na džínách. Doma jich mám něco kolem pětatřiceti," tvrdí. Jako většina žen dává Hanka přednost pohodlí před cenou. To se následně projevuje i v množství nakoupeného zboží.

"Pomalu už budu muset nakupovat další skříně, protože těch věcí mám tolik, že už je nemám kam dávat. Paradoxně ale stejně pořád dokola nosím jen své oblíbené věci," směje se modelka.

A za co je ochotna utratit nejvíc? "Asi za kabelku. Ta je na mně obvykle nejdražší," říká Mašlíková.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 466