Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: parishiltonrecord

Porvali byste se kvůli Paris Hilton?

Doug Reinhart, nový přítel Paris Hilton, se ukázal při rvačce jako schopný ochránce. Zaplatil za to ale rozbitým rtem a krvavým nosem.

Doug přišel ke zranění, když se snažil chránit Paris před hrubým bodyguardem v hotelu Fontainbleau v Miami. Ten Paris surově odstrčil v momentu, kdy se na večírku snažila DJ Massiva poprosit o Madonnin klasický hit Like a Virgin.


"Paris se k Massivovi trochu víc nadšeně hrnula a pak ho prosila, aby zahrál Madonnu. Vypukl chaos. Vyděšený bodyguard do Paris strčil a ta odletěla pryč. Doug přiběhl, odstrčil příslušníka ochranky, a pak začala mela. Doug skončil s rozbitým rtem a krvácel jak na svou košili, tak na její šaty," líčil bitku jeden z hostů mejdanu.

Dostal košem, ale udělal dojem
"Návštěvníci klubu se kolem nich shromáždili, někdo zavolal policii, ale k zatýkání nedošlo. Paris byla otřesená, ovšem žertovala a říkala, že o Madonnu už příště radši žádat nebude," dodává zdroj.


I přes zranění se večer Dougovi docela vyvedl. Říká se, že Paris minulý týden odmítla jeho nabídku k sňatku. Dougovo kavalírství na ni ale udělalo ohromný dojem.


"Paris si ho dobírala a říkala, že by byl skvělým otcem a že je v pokušení zaměstnat ho jako osobního ochránce na plný úvazek. Pořád ho líbala a říkala mu, že je její hrdina," řekl jeden z přítomných.


Doug přitom nedávno mluvil o tom, jak rád by s Paris měl děti. "Paris bude skvělá máma. Je báječná. Hrozně rád bych jednoho dne měl pár mini-Paris," řekl Doug doslova.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 756