Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.sheylahershey.net

To jsou rekordní prsa. Mají velikost 12!

Sheyla Hershey drží světový rekord, umělá ňadra velikosti KKK žádná jiná nemá. KKK, tedy v číslech: hodně zvětšené dvanáctky.

Je to magor!
Člověka napadne, proč si někdo nechá dobrovolně nafouknout hrudník do těchto obřích rozměrů? Že by se to líbilo jejímu chlapovi? Nebo i jí? Že by si připadala víc jako žena? I když s těmi balóny vypadá spíš jako atrakce do cirkusu. To už je vážně moc. Už dávno.

magazin.cz

Sheyla prošla celou řadou operací a na začátku možná vypadala normálně. Jenže nejspíš chtěla něčím zaujmout, a tak si nechala vyrobit obří poprsí. Dostala se do brazilského ekvivalentu Guinessovy knihy rekordů, určitě na tom teď pořádně vydělává, ale záda to nemohou moc dlouho vydržet.

Je jí 28 let, pochází z Brazílie, ale žije v americkém Texasu. Má manžela i děti. Možná si říkáte, co by asi tak mohla dělat s takovými prsy? Leda snad striptérku nebo prostitutku nebo již zmiňovanou cirkusovou atrakci. Chyba lávky. Sheyla je zpěvačka, tanečnice, herečka a modelka. Kromě toho miluje cestování.

magazin.cz

Prý umí 5 jazyků. To si je nechala plasticky přišít?
Plynně prý dokáže mluvit italský, španělsky, portugalsky, anglicky a dokonce i čínsky. Ovšem tahle informace je z jejích webových stránek, takže ji berte s rezervou.

Podstoupila už 18 plastických operací, z toho bylo 9 operací prsou. Ale předělala si i nos a rty. Vypadá to na závislost na plastikách. Na poslední operaci byla v rodné Brazílii, z velikosti FFF jí tu vyrobili tuhle strašidelnou KKK.

magazin.cz

Chtěla se nechat operovat přímo v Texasu, ale tam jí tuhle operaci odmítli udělat, protože už měli vážné obavy o její zdravotní stav. Navíc v Texasu přímo zákon určuje, kolik silikonu se smí dát do jedné osoby, víc ho být nesmí, protože by to ohrozilo život té osoby. V Brazílii si s tím nedělají starosti a klidně ji vzali na sál.

"Pro mě platí, že co je velké, to je krásné, nemyslím si, že bych se měla něčeho obávat,“ vzkázala doktorům. Jsou lidé, kteří by potřebovali spíš plastiku mozku než plastiku čehokoli jiného…

Každopádně je z ní celebrita. Objevila se v nejedné TV show, zahrála si v několika filmech. Její kariéru dělají její balóny.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2 914