Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Pomoc pro čokoholiky – inhalujte kakao

Zvykli jsme si na astmatiky, kterak používají nejrůznější inhalátory. Již brzy bychom si s tímto zařízením v ruce měli zvykat i na kuřáky, kterým mají pomoct od jejich zlozvyku.

Spousta čokolády bez kalorií
Ale tohle tu opravdu ještě nebylo. Náruživí pojídači čokolády by měli dostat do rukou řešení, jak svou vášeň trochu omezit a upravit do patřičných mezí.

Pomocníkem by měl být speciální inhalátor s čokoládovými či kakaovými částicemi. Stačí nasávat a užívat si chutě čokolády v ústech. A to vše za nula kalorií!

Touto pomocí jistě vezmou zavděk miliony lidí, kteří si nemohou pomoct a neustále ukusují čokoládové tyčinky nebo tabulky. Kdo to zažil, ví, že čokoláda má až magickou moc, které se zkrátka nedá odolat. Je přeci tak dobrá!

Zařízení se jmenuje La Whif a nese se na vlně současných kulinářských vymožeností. Lidé už nekonzumují jen proto, aby se nasytili, ale zejména proto, aby okusili co nejvíce různých chutí.

Více chutí
Jedí se stále menší porce ve snaze okusit co možná nejvíce druhů jídla. Přesně v tomto trendu pokračuje La Whif. Porce už je v tomto případě smrsknuta do pouhé inhalace. Chuťové pohárky dostanou své a žaludek zůstane nedotčen.

Autoři La Whif mají dalekosáhlé plány. Čokoláda je prý jenom začátek a brzy nabídnou další chutě. Samozřejmě je to také velmi zajímavý byznys. Každá tuba bude na několik použití a měla by stát kolem padesáti korun.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 165