Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: wallpapers.gworld.cz

Britney se má vdávat. A neví o tom!

Že by nevěsta zapomněla na plánovanou svatbu? Nebo si někdo vymýšlí?

Zpěvačku Britney Spears vyvedlo z míry bizarní tvrzení amerického milionáře Johna Sundala. Ten tvrdí, že s Britney chodil od jejího léčení v roce 2007. Letos na jaře údajně plánují svatbu v Německu.

Tuto informaci dal Sundalův osobní pilot Lance Chase bulvárnímu deníku National Enquirer.
"Britney a John spolu dříve chodili, ale teď se k sobě vrátili zpátky po jejím vystoupení v New Jersey a zasnoubili se. John si před týdnem klekl na jedno koleno v obchůdku Subway sandwich shop v Santa Monice a požádal ji o ruku s diamantovým prstenem v hodnotě 4,5 miliónů dolarů (necelých 92 miliónů korun). Budou se brát na farmě jeho tety v Německu už za šest týdnů," sdělil deníku Chase.

„Nevěsta“ nechápe
Sundal byl později osloven deníkem New York Daily News, kde si chtěli toto tvrzení ověřit. V podstatě se nedozvěděli, čemu mají věřit. Údajný ženich se z toho vykroutil a řekl: "Britney nechce dělat nic dříve, než bude mít za sebou turné. Chce se teď naplno věnovat hudbě a ne zásnubám."

Jenže svatební plány jsou především naprostou novinkou pro samotnou Spears, která se v roce 2007 rozvedla s Kevinem Federlinem.

Její mluvčí deníku posměšně řekla: "Britney není zasnoubená. Nikdo ji v žádném Subway nežádal o ruku. Je momentálně na turné a na žádné farmě v Německu se vdávat nebude. Jo, a mimozemšťani ji taky neunesli."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 86