Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Oksana Popchepa / foto: Shutterstock

Tajná milenka Mela Gibsona nahá v klipu!

Už i vrabci na střeše si cvrdlikají, že Mel Gibson si na pořídil milenku. Proč by ne, s manželkou Robyn žijí již tři roky odloučeně a ona nedávno požádala o rozvod.

O to víc zájmu vzbuzuje Gibsonův vztah. Nikdo neví, kdo ona tajemná žena je. Když se ale prosáklo, že jde o talentovanou ruskou hudebnici jménem Oksana, začali bulvární novináři celého světa žhavit Google.

Oksana č.1

Kandidátek je několik, ovšem nejnadějněji vypadá osmadvacetiletá Oksana Popchepa. Je to taková ruská Britney Spears, takže pokud neholdujete tuctovému popíku, asi jste její jméno nezaslechli. Nicméně vám ukázku její tvorby přinášíme, ne kvůli hudbě, ale protože se ve svém klipu svlékla. A je na co koukat.


Ale zpět k záhadné milence. Oksana Popchepa se jeví jako nejpravděpodobnější kandidátka i proto, že nedávno přišla s tvrzením o tom, jak již nějakou dobu s Melem Gibsonem sdílí postel. Prohlásila dokonce: „Doufám, že naše spojení bude silné a dlouhotrvající.“ No uvidíme.

Oksana č.2
Dále je ve hře Oksana Grigorieva, ruská skladatelka, která randila i s hercem Jamese Bonda Timothy Daltonem. Také o ní se šeptá, že se stýká s Melem Gibsonem, jenže ona žádné informace v tomto směru nepodala.

Oksana č. 3
Poslední Oksana ve hře je přímením jmenuje Kolesnikova. Jde o klasickou pianistku, která jakýkoli vztah se stárnoucí australskou hvězdou popírá. Sice přiznává, že se s Gibsonem setkala, ale prý ho jen „bavila hrou na klavír“

A teď si vyberte. Kdo by řekl s kolika ruskými hudebnicemi jménem Oksana může být jeden Gibson ve spojení?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 414