Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cheryl Cole / foto: Shutterstock

Nejkrásnější ženou světa je...

Rok se s rokem sešel a jedna z nejprestižnějších anket o největší světovou krasavici má novou královnu. Populární magazín FHM vyhlásil za největší kočku roku Cheryl Cole, manželku anglického fotbalisty Ashley Colea.

Cheryl Cole je v hledáčku všech lovců krasotinek už nějaký ten rok. Kromě toho, že se proslavila v britském X-Factoru a kapele Girls Aloud, je to právě její zevnějšek, co jí zajišťuje největší popularitu u fanoušků.

magazin.cz

Bodují Angličanky
Je to vítězství další Angličanky po třech letech. Tehdy zvítězila dnes dvaadvacetiletá modelka Keeley Hazell, která tentokrát skončila na pátém místě za Britney Spears a Jessicou Alba. Ta si pro změnu pohoršila z loňského druhého místa.

magazin.cz

O jednu příčku spadla královna minulého ročníku, krasavice Megan Fox, která má ale i tak před sebou více než nadějnou hereckou kariéru.

Britney se vrací
Možná největším překvapením je právě čtvrté místo pro popovou princeznu Britney Spears. Snad každý si pamatuje její eskapády s oholenou hlavou, velkým břichem a špeky všude možně. Příliš vábně nevypadala ani po divokých alkoholových a drogových jízdách.

magazin.cz

Loni také skončila až na jedenatřicátém místě. Letos mnozí dokonce předpokládali, že z první stovky vypadne. Mohutná ofenzíva jejích fanoušků to ale nedopustila a Britney se pomalu vrací na vrchol.

Jak dopadla kompletní první desítka, na to už se můžete podívat v přehledném žebříčku (v závorce je umístění z loňského roku)

  1. Cheryl Cole (7)
  2. Megan Fox (1)
  3. Jessica Alba (2)
  4. Britney Spears (31)
  5. Keeley Hazell (3)
  6. Adriana Lima (21)
  7. Elisha Cuthbert (4)
  8. Kristin Kreuk (48)
  9. Anna Friel (návrat)
  10. Freida Pinto (nová)

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 680