Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Žárlila, tak mu uřízla penis

Brazilci jsou horkokrevní lidé, co naplat, jižní národ. Není divu, že když se pořádně rozzuří, lítají třísky nebo teče krev.

Zrovna teď se ve světových médiích objevil dost krutý příběh jedné brazilské dámy. Maria da Silva podezřívala svého přítele Isaiase Saturnina, že sváděl její šestnáctiletou dceru.

Počkala, a když muž usnul, tak mu chladnokrevně a bez výčitek kuchyňským nožem uřízla jeho chloubu. To aby ho nejspíš už nikdy myšlenka na sex s kýmkoliv jiným ani nenapadla. Pak ale zpanikařila a opustila společný dům v severovýchodní Brazílii.

O penis nakonec nepřišel
Saturnino podstoupil chirurgickou operaci, při které mu lékaři provedli rekonstrukci penisu. A podle všeho se zdá, že dopadla na jedničku.

Muž v současnosti se těší dobrému zdraví, ale pro jistotu ještě dva měsíce zůstane v nemocnici na pozorování.

Nakonec to ale přece jen vypadá, že šílený čin Maria nespáchala bezdůvodně. Její dcera totiž po celém incidentu obvinila Saturnina, že jí obtěžoval. A to poměrně dlouho, už od jejích sedmi let. Okamžitě nato byl Saturnino policií obviněn.

Muž tak sice nepřišel o penis, nejspíš ale přijde o svobodu...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 491