Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Heidi Klum / foto: Russell James/newslicious.net

VIDEO: Heidi Klum se svlékla v bedně

Dobrota německé topmodelky nezná mezí, klidně se svlékne i v přímém přenosu, aby pomohla.

Těhotná německá topmodelka Heidi Klum se v pořadu Ellen DeGeneres málem svlékla před zraky diváků. Hostitelka amerického televizního show ji vyzvala, aby věnovala nějaký dar do aukce, jejíž výnos bude poskytnut charitě. Klum nabídla své šaty.

Začalo to nevinně
Vše začalo nevinně, když se Klum v pořadu Ellen DeGeneres objevila v šatech značky Alice Temperley, z nichž jí vykukovalo roztomilé bříško.

Ellen se supermodelky a manželky zpěváka Seala zeptala, co by darovala charitě, kterou moderátorka svým pořadem podporuje. Klum bez zaváhání nabídla právě své bílé šaty na ramínkách.

Ellen německou krásku hned vyzvala, aby je tedy svlékla. Bezprostřední Klum si nejdříve prohlédla své spodní prádlo přes výstřih a když seznala, že je v pořádku, začala si sundávat ramínka šatů.

Ubrousek nestačil

Aby v křesle zakryla těhotnou modelku, přidržovala před ní Ellen ubrousek. Brzy si však uvědomila, že tento improvizovaný striptýz není úplně vhodný, a na chvíli odvážnou krásku zabrzdila.

V tu chvíli přinesli technici zástěnu, za kterou se Klum které vykukovala pouze hlava s rozkošnými grimasami, svlékla za tónů hudby přímo stvořené pro striptýz. Kamery přitom Heidi častovala rozkošnými grimasami.

Klum se před diváky znovu objevila v bílém županu a prohlásila, že je to vlastně pohodlnější.
Její šaty jsou nyní k dostání v aukci na eBay.com.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 93