Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Při bouračce ukousla šéfovi penis

Že nevěra se nevyplácí, by mohl vyprávět jeden záletný pár ze Singapuru. Šéf si se svou milou sekretářkou vyjel zadovádět na parkoviště. Jejich vášeň náhle přerušilo auto, které je nabouralo...

Podle čínského tisku třicetiletá žena zrovna uspokojovala svého šéfa orálním sexem, když do jejich auta zezadu naboural náklaďák. Náraz způsobil, že žena stiskla zuby... a ukousla svému milenci penis.

Aby byla smůla dovršená, netušili, že vše zdokumentoval soukromý detektiv, kterého si najal manžel nešťastné sekretářky, jenž pojal podezření a nechal ji sledovat.

Jeli do špitálu i s penisem
Detektiv policii popsal, že jen co automobil, který sledoval, zastavil na parkovišti, začal se otřásat. Krátce nato do něj narazil malý náklaďák. Pak se pří ozval příšerný ženský křik, žena zvedla hlavu a on uviděl, že má obličej celý od krve.

Vyšetřovatel nezaváhal a zavolal sanitku, aby odvezla muže do nemocnice. Jeho milenka tam jela s ním, i s kusem penisu, který se v nemocnici muži pokusili lékaři přišít.

Zkušený detektiv přiznal, že něco podobného za svou dlouholetou kariéru ještě nezažil.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 070