Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kim Kardashian / foto: wallpaperbase.com

Kim Kardashian: Potřebuje plastiku?

Krása je pomíjivá, ale je možné si ten čas trochu prodloužit – plastickou operací...

Modelka a herečka Kim Kardashian patří mezi celebrity, které se klidně přiznají, že prodělaly plastickou operaci. Jde přece o zákrok, kterým si lze přidat na kráse, tak proč ne? Kardashian říká, že v budoucnu si plastickou operací sama klidně dopřeje.

"Až na to přijde, tak určitě jednou sama půjdu taky na plastickou operaci," řekla kráska s arménskou krví v žilách magazínu Us.

"Nedávno jsem se sama úmorně snažila shodit zadek, abych si srovnala linii. Plastika je jednodušší, určitě jsem pro a jednoho dne ji každopádně podstoupím," prohlásila Kardashian ve středu večer během večírku uspořádaného časopisem Maxim.

A co by na sobě kráska vylepšila? "Asi bych si nechala spravit prsa, poté, co budu mít děti. Myslím, že každá ženská by potřebovala plastiku prsou, když porodí a odkojí děti. Tak s tím bych začala. Člověk nikdy neví, kde bude potřebovat plastiku. Všechno záleží na tom, jak budu vypadat, až budu starší. Ale rozhodně se svým tělem něco udělám," uvažuje modelka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 145