Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: Egotastic!

Bisexuální herečky a zpěvačky, které to netají

Po nedávném překvapivém přiznání Megan Fox, že je bisexuálka, je zajímavé sledovat, kdo ze světových celebrit má stejnou sexuální orientaci.

Megan Fox
Muži ji sice zvolili jednou z nejatraktivnějších žen světa, ale zdá se, že ona sama má zájem i o ženy. Nedávno se přiznala, že když jí bylo 18, svedla ruskou striptérku. Také ale tvrdí, že nemá ráda, když její "přítelkyně" spí s muži.

magazin.cz

"Jsem pokrytec. Nikdy bych nechodila s bisexuálkou, protože to znamená, že spí i s muži. Muži jsou tak špinaví, že bych nikdy nespala s ženou, která s nějakým mužem spala," snažila se vysvětlit Megan Fox.

Pink
I zpěvačka Pink se rozhodla hledat lásku jinde než u mužů. Na svém posledním albu se přiznala, že mnoho mužů nemůže prostě ani cítit. Zdá se, že na své milenky a milence moc nároků nemá. Říká, že na ni prostě musejí být hodní.

magazin.cz

"Také bych klidně mohla být šťastná s novou ženou. Nejsem nijak komplikovaná, zpívám o lásce ve všech podobách, tvarech a barvách," tvrdí Pink.

Drew Barrymore

Bývalá holčička z filmu E.T. - Mimozemšťan rovněž experimentovala s muži i ženami. Otevřeně vyhlašuje, že ji ženy přitahují stejně jako muži.

magazin.cz

"Myslím, že i ženy jako pár mohou být fajn, stejně jako je krása ve vztahu mezi mužem a ženou," dodává Drew Barrymore.

Lindsay Lohan

Není pochyb, že i Lindsay Lohan má ráda ženy. To koneckonců ukázal i její vztah se Samanthou Ronsonovou. Nezanevřela ale ani na muže. Mezi její milence patří například Aaron Carter a Calum Best.

magazin.cz

"Mám ráda lidi a nezáleží mi na tom, kým jsou. Jsem moc ráda, že jsem sama sebe natolik přijala, že to mohu říct," dodává Lindsay.

Lady Gaga
Tvrdí, že její hit Poker Face je chválou bisexuality. Gaga říká, že jí vůbec nezáleží na pohlaví osoby, se kterou je, pokud je vztah láskyplný.

magazin.cz

"Jsem trochu šílená. Opravdu to záleží na tom, kde zrovna jsem. Miluji muže, miluji ženy a miluji sex," vysvětluje Gaga, která si servítky prostě nebere.

Angelina Jolie
S Bradem Pittem sice utvořila jeden z nejznámějších párů planety, přiznává však, že dříve chodila i se ženami. Angelina Jolie se netají tím, že měla vztah s herečkou Jenny Shimizuovou.

magazin.cz

"Dovedete si představit Laru Croft jako lesbičku? Koneckonců i já mám ráda ženy. Docela by mne těšilo, kdybych se ženám, které se jdou do kina podívat na Laru Croft, líbila stejně jako jejich partnerům," míní Angelina Jolie.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 479