Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Fox / foto: gamestar.cz

Sexem k filmovým rolím

Není divu, že se některým hercům zajídají praktiky mladých hezkých kolegyň.

Mickey Rourke se začal navážet do režisérů, kteří zneužívají svou pozici, aby dostali mladé holky aspirující na herectví do postele. Je pro něj nepřípustné, že sám musí tvrdě dřít, aby dostal roli, zatímco mladá dívka si klidně projde režisérskou postelí a roli má taky.

Rourke, který se v plné parádě vrátil do hry svým posledním filmem Wrestler, je znechucený tím, že sám musel vždy těžce pracovat na tom, aby získal své role. Přitom některé krásky se ani neobtěžují na konkurz.

Na vlastní oči viděl, jak si mladé herecké hvězdičky zajistily práci jen tím, že si s režisérem filmu zaflirtovaly u večeře. On, na druhou stranu, musel vždy těžce pracovat na tom, aby zapůsobil tím, co umí.

Konkurz? V posteli....
"Rozhodně existuje to, čemu se říká ‚castingová postel'. Já jsem se k herectví dostal starým známým způsobem - šel jsem na konzervatoř a potil jsem krev, jak těžce jsem studoval. Ale když si vezmete holku ze Středozápadu, která má pěkný obličejíček, a místo toho, abyste ji pozval ráno na konkurz, vezmete ji v noci na večeři, tak tohle u mě není čistá hra," říká Rourke.

"Pamatuji si, jak jsem s některými ženskými vyrazil na rande. Dojel jsem na Sunset Boulevard a než jsem zaparkoval u chodníku, už jim nějací tři nebo čtyři producenti strkali okýnkem vizitku. Tenhle způsob mě vytáčí a pak jsem schopný řádit jako Atila. Je rozdíl mezi tím dostat práci a dostat práci," uzavírá Mickey Rourke.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 119