Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria Beckham / foto: Shutterstock

Vyděšená Victoria Beckham. Proč?!

Bývalá členka britské dívčí skupiny Spice Girls Victoria Beckham zvažuje, zda bude se svou rodinou žít ve Spojených státech nastálo.

Od tohoto jejího snu ji začínají odrazovat pravidelná zemětřesení na západním pobřeží. Je z nich vždy úplně vyděšená. Zpěvačka a módní ikona se spolu s manželem Davidem Beckhamem přestěhovala z Velké Británie do Kalifornie v roce 2007.

David Beckham tehdy podepsal kontrakt s fotbalovým týmem Galaxy v Los Angeles. Manželský pár chce v Los Angeles žít dlouhodobě, protože jejich tři synové - Brooklyn Joseph , Romeo James  a Cruz David - milují zdejší životní styl.

Rozplyne se americký sen?
Jenže jejich americký sen se možná rozplyne. Victoria má panickou hrůzu ze zemětřesení, která se objevují pravidelně v Newport-Inglewood Fault, v oblasti s velkou seizmickou aktivitou, která leží blízko jejich domova.

Beckham dokonce absolvovala hodiny na simulátoru zemětřesení, aby si zvykla na záchvěvy půdy, uvedl britský deník Daily Mail.

"Victoria a chlapci prošli lekcí na simulátoru, když se přistěhovali do Los Angeles. Jenže Victoria si neuvědomila, že zemětřesení a její obavy se budou objevovat tak často. Rozhodně znovu zvažuje, jestli tady budou dlouhodobě žít," uvedl zdroj blízký rodině Beckhamových.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 62