Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cristiano Ronaldo / foto: Shutterstock

Video: metrosexuál Ronaldo dostal Paris Hilton

Mají leccos společného. Například si oba holí nohy a topí se v bohatství. Takže vlastně není zase tak překvapující, že to Cristiano Ronaldo s Paris Hilton dali dohromady.

Oslava přestupu
Portugalec, který je podle některých nejlepším fotbalistou světa, podle jiných zase namyšlenou primadonou, náležitě oslavoval přestup z Manchesteru United do Realu Madrid, o který se pokoušel už loni. Tentokrát to navíc bylo okořeněno rekordem. Ronaldo přestoupil za 2,5 miliardy korun.

Pravděpodobně si k takovéto události chtěl dát pořádný dárek, a tak se spustil se samotnou Paris Hilton. I když, asi se při svádění příliš nenadřel.

Čtyřiadvacetiletý fotbalista oslavoval v Los Angeles, kde se k němu připojila právě Paris se svou mladší sestrou Nicky. Hlavně Ronaldo a Paris se k sobě ve VIP salonku pěkně měli.

Jejich gorily se přitom snažily zabránit lačným očím ostatních návštěvníků klubu, aby se na odvážném flirtování hvězdné dvojice přiživily. Jak vidno, nepovedlo se a bulvární novináři mají do příštích dnů, týdnů (měsíců?) co dělat.

Hned se k sobě měli

magazin.cz
Podle svědků celé události chemie mezi Paris a Cristianem jednoznačně panovala. Někteří tvrdí, že viděli i líbačku. Celé je to o to pikantnější, že se Paris rozešla se svým bývalým přítelem zhruba čtyřiadvacet hodin předtím.

Zlé jazyky tvrdí, že se tak stalo, když se dozvěděla o pozvání na Ronaldovu party. „Když něco Paris chce, tak to dostane,“ řekl listu The Sun jeden z jejích přátel.

Když prý Ronaldo Paris uviděl, začal si ji okatě prohlížet, jak on už to umí. Zjevně tu byla reciproční poptávka.

Možná i Paris rozjařila Ronalda natolik, že se neohlížel na cenovky na nápojovém lístku a za večer v exkluzivním klubu prý nechal 15 000 liber, tedy skoro půl milionu korun.

Jestli má tenhle rodící pár šanci na úspěch, to je otázka. Paris je holka do větru a Ronaldo pravděpodobně stále přemýšlí o tom, zda náhodou není na kluky.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 458