Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Ty nejlepší plážové párty

Na pozvednutí nálady v létě neexistuje nic lepšího než účast na vydařené plážové párty.

Písek mezi prsty, vlnky omílající břehy, tancování se spoře oděnými dívčinami, ledově vychlazená piva, dobrá nálada. Jak říkáme, tohle vám zaručeně dodá životní elán.

U nás takových párty asi moc nezažijete, tedy pokud se nespokojíte s náhražkou někde ve Žlutých lázních. Pro tu správnou atmosféru je zkrátka třeba jet k moři. Ale kam?

Úplňková párty v Thajsku
Kdo nezažil úplňkovou párty v thajském regionu Koh Phangan, nezažil to nejlepší, co se v tomto oboru dá podniknout. Zatímco jindy se budete přiopilým americkým turistům vyhýbat, na úplňkové párty jsou vítaní úplně všichni, jelikož tvoří jedinečnou atmosféru. Thajsko je turisty hodně oblíbené, a tak se pro jistotu tyto večírky konají při každém úplňku. Těch největších se účastní kolem třiceti tisíc lidí! Se všemi těmi DJs, žongléry, polykači ohně, tanečníky a podobně, to je skoro jako brazilský karneval.

Bílá párty
Celkem nedaleko se koná jedna z největších plážových párty na světě. Mluvíme o takzvané Bílé párty, která se odehrává 29. května ve španělském Marbellu na pláži zvané Nikki. Právě tímto večírkem se zahajuje letní sezóna. Místo je skutečně překrásné a vyrovná se těm nejhezčím evropským letoviskům, jako je Saint Tropez. Tradicí je potom bílý oděv, který zážitek ještě umocňuje.

Novoroční párty v Austrálii

V Austrálii je na Silvestra teplo, a tak není divu, že se tu příchod Nového roku slaví tímto způsobem. Ta nejznámější se koná v sydneyském resortu Iceberg, kam se ale obyčejný člověk jen tak nedostane a buď musí někoho „důležitého“ znát, nebo si zaplatí opravdu tučné vstupné. Zato si ale užije opravdový „glamour“, jenž dokreslují každoročně přítomné celebrity jako Kylie Minogue či Nicole Kidman.

Turquoise
Tahle párty se koná v největším plážovém klubu v celé Itálii, který se po převládající barvě jmenuje Turquoise (tyrkysový) a nachází se v Rimini. V sezóně se tady pořádá párty prakticky každý den, takže se nemůžete minout. Za nejlepších večerů a nocí se tu schází tisíce lidí, aby si společně zatancovaly a pobavily se v italském stylu nevázanosti. Zdejší atmosféra vás opravdu pohltí!

Rajská párty
Řecký ostrůvek Mykonos je na plážové párty hotovým tajným tipem. Není to zase tak frekventovaná turistická destinace, ale například večírky na pláži zvané Super Paradise jsou jedinečné a proslulé po celém světě. Možná je to i proto, že je zde nebývale vysoká koncentrace krásných žen, které pod vlivem úžasné atmosféry nekladou překážky ani zdaleka tak velké jako normálně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 85