Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robert Pattinson / foto: Shutterstock

Hezouna ze Stmívání srazilo auto

Herec Robert Pattinson, hvězda z filmového hitu Twilight, utíkal před davem hysterických fanynek a přehlédl projíždějící taxi, které ho srazilo.

Naštěstí srážku odnesl jen s lehkým zraněním. K nehodě došlo, když Pattinsona překvapily jeho fanynky před knihkupectvím na Manhattanu, kde se štábem nat áčel scény z jeho nového filmu. Jde o drama Remember Me o dvou mladých milencích, kteří se potýkají s rodinnými tragédiemi.

Fanynky se srotily před knihkupectvím, zatímco se uvnitř natáčelo. Když herec, obklopený pěti bodyguardy, vyšel ven, snažil se kolem dívek rychle projít a přeběhnout silnici ke svému karavanu. Bohužel si nevšiml projíždějícího taxíku, který ho srazil.

I když nebyl Pattison vážně zraněn, členy jeho ochranky to rozzuřilo k nepříčetnosti.
"Jeden z bodyguardů na ty holky zakřičel: ‚Vidíte, co jste udělaly? Vždyť jste ho málem zabily!'" uvádí nejmenovaný zdroj. Manažer mladého herce tuto nehodu zatím nekomentoval.

Robert Pattinson je podle on-line hlasování čtenářů časopisu Vanity Fair nejatraktivnějším mužem světa. Na vrchol se dostal svou rolí "nadpozemsky krásného" upíra Edwarda Cullena ve filmu Twilight.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 898