Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dominika Mesárošová / foto: Korzo

Silikonová Mesárošová sexuálně nestrádá

I když je teď modelka Dominika Mesárošová už přes tři měsíce bez chlapa, rozhodně prý sexuálně nestrádá. Vážný vztah zatím nehledá, čeká, až si „ten pravý“ najde ji.

„Rozhodně nijak nestrádám. Vždyť mám spoustu kamarádů,“ zažertovala 23letá silikonová modelka na otázku, jak řeší svůj intimní život po rozchodu s přítelem Antoniem (42).

 

Na pletky není čas ani nálada

„Spekulovalo se, že mám poměr se svým nejlepším kamarádem Pájou. To je sice milé, ale holý nesmysl. Pája to má totiž hozené trochu jinak,“ naznačila Mesárošová se šibalským mrknutím kamarádovu orientaci.

 

„Mám teď tolik práce, že v podstatě není na nějaké pletky nálada ani čas. Navíc mám takový pocit, že když jsem ve vztahu, stihnu toho zažít tolik, že si pak ráda od všeho odpočinu,“ vysvětlila situaci silikonová kráska.

 

Parametry osudového muže

Do dalšího vztahu se tedy Mesárošová zatím nehrne a od mužů si dopřává odpočinek. Ale v tom, jaký by měl být její ´pan osudový´, má modelka se silikonovými šestkami jasno.

 

„Rozhodně a na prvním místě by měl mít smysl pro humor. Měl by mě umět vyslechnout a také podpořit. Protože moje práce není jednoduchá, potřebuji se o svého chlapa opřít. Co se týče vzhledu, měl by to být tmavý typ. Tmavé oči i vlasy. Blonďáky neberu,“ uzavřela Mesárošová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 116