Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Hanychová školí modelky v Tunisku

Včera v podvečer odletěla modelka a majitelka agentury Agatamodels Agáta Hanychová s dívkami ze své modelingové agentury na týdenní přípravný kurz do tuniského letoviska Hammamet.

"Jako majitelka agentury jsem organizátorkou celé této akce. Pod mým vedením se holky budou učit chodit, líčit a také fotit," svěřila se dcera Veroniky Žilkové, která ještě přesně neví, jak bude celý týden probíhat. V jednom má ale jasno. "Určitě si jeden den s dívkami vyjedeme někam na jachtu," tvrdí.

Erotický kalendář Pavla Novotného
Kurz, který bude zakončen módní přehlídkou, pojala Agáta velkolepě. Jedna z účastnic bude na konci vybrána jako Miss Sympatie a bude moci nafotit svůj vlastní book.  Krátce před odletem stihla Agáta ještě pokřtít svému kamarádovi Pavlu Novotnému jeho limitovaný erotický kalendář udělaný ve stylu Kateřiny Kristelové, jeho největší rivalky, se kterou se dokonce i soudí.

"Mně ten kalendář přijde velmi povedený a vtipný. Už když mi o něm Pavel poprvé říkal, že by ho chtěl zrealizovat, odpověděla jsem mu, ať do toho určitě jde, že ho budu stoprocentně podporovat," vysvětlila Agáta, proč se velmi ráda stala kmotrou kalendáře.

magazin.cz

Moderátorka Kateřina Kristelová je Agátě Hanychové už dlouhou dobu trnem v oku. Naposledy se obě dívky nepohodly při setkání finalistů soutěže Muž roku, kde má Agáta své želízko v ohni, devětadvacetiletého ženatého podnikatele Jaroslava Kymra. Nyní prozradila, že ji přibyl další favorit. "Teď mám nově v soutěži ještě jednoho kluka, Slováka Vaša. Mám to hezky rozdělené, jednoho Slováka, jednoho Čecha. Doufám, že oba vyhrají," přeje si kráska.

Dovolená až v srpnu
Protože výlet s modelkami nepovažuje Agáta za dovolenou, ale za pracovní týden, chce si udělat koncem srpna pořádné volno. "V srpnu chci určitě někam vyrazit a pořádně si odpočinout. Tohle rozhodně není dovolená, jak se všude píše. Jinak - až přijedu, čekají mě další pracovní povinnosti. Na mých stránkách si vše můžete přečíst," vzkazuje Agáta fanouškům.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 330