Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hana Mašlíková / foto: Korzo

Sexbomba Mašlíková: unikla smrti, ale chce další auto

Modelka Hanka Mašlíková, která v polovině května havarovala se svým vozem tak, že bylo na odpis, teď shání jiné vozidlo. Zatím jezdila ve vypůjčeném voze. Ten teď ale musela vrátit.

"Bez auta se nehnu, to je můj problém," svěřila se modelka, která nehodu přežila jen o vlásek. Při cestě směrem na Teplice svůj vůz na mokré vozovce neuřídila a třikrát se s ním převrátila. Ještě několik dní poté musela nosit krční límec kvůli pohmožděné páteři.

Nyní se ale Hanka z nehody oklepala a začíná se poohlížet po novém voze. Finance už na něj má, jen ho vybrat.

Milovnice aut
"Určitě bych chtěla auto nové, žádné ojeté. Dlouhou dobu jsem jezdila ve Volkswagenu Touareg a pak také v X5ce. Teď jsem zase měla půjčený VW Touareg, takže vážně uvažuji, že jedno auto z těch dvou si pořídím. Koneckonců X5ka mi zachránila život. Navíc jsem na tahle velká a silná auta vysazená, takže jedno z nich určitě chci," tvrdí silikonová děva.

Hanka má kromě koní velkou slabost právě pro auta. Sama si sice žádné opravit neumí, bavit se o nich ale může pořád.

"Já jsem velká milovnice aut. Už od patnácti let miluji autosalony a auta. Můžu o nich mluvit hodiny. Pro mě je to část života. Jediné, co neumím, je auto si opravit. Dokážu pouze vyměnit kolo a doplnit různé kapaliny," tvrdí asistentka kouzelníka Pavla Kožíška.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 282