Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michael Jackson / foto: forum.comingsoon.it

Lékař řekl Jacksonovi: Jsi blázen!

Dr. Arnold Klein, dermatolog, který měl v lékařské péči nedávno zesnulého Michaela Jacksona, tvrdí, že zpěváka opětovně varoval před užíváním silných sedativ.

Dermatolog Michaela Jacksona pořadu CNN Larry King Live uvedl, že popovému králi příležitostně dával léky proti bolesti s názvem Demerol. Zároveň však řekl, že ho varoval před používání silných sedativ Diprivanu.

Klein v pořadu vysvětlil, že Demerol byl jedním z nejsilnějších léků, které Jacksonovi předepisoval. A že neví, jak král popu získal Diprivan, který obvykle v nemocnicích podávají pacientům anesteziologové.

Domovní prohlídka

Vyšetřovatelé, kteří zjišťují příčinu Jacksonovy smrti, 25. června vykonali domovní prohlídku zaměřenou na léky, jež hudebník trpící nespavostí užíval. V Jacksonově domě byl Diprivan údajně nalezen.

"Pokud byste naráz spolkli všechny léky, které jsem mu dal za poslední rok, nic by se vám nestalo," míní dermatolog.

Lékař potvrdil, že věděl o tom, že Jackson užíval Diprivan na svém turné v Německu. Nicméně Jacksona varoval, že je to nebezpečné. "Řekl jsem mu, že je úplný blázen," dodal dr. Klein.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 397