Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady GaGa / foto: ladygaga.com

S kým spí Lady Gaga?

Jaký má požadavky na muže Lady GaGa. Kupodivu jí stačí jen jedna podmínka...

Nový zjev na popové scéně Lady Gaga (23) překvapuje nejen svými prskajícími oblečky a jinak nápaditými kostýmy, ale nějaká ta "perla" se občas vynoří i z jejího soukromí. Třeba o zpěvaččiných sexuálních avantýrách.

Donedávna byl jejím údajným partnerem muž známý pod přezdívkou Speedy, dnes se hovoří o tom, že své sexuální partnery si Lady GaGa vybírá pouze z vlastní kapely.

Volná, nebo zadaná?
V médiích se objevily zprávy o tom, že se Lady GaGa, vlastním jménem Stefani Joanne Angelina Germanottová, rozešla s tajuplným mužem známým jako Speedy a je tedy znovu volná.

Zpěvačka, na kterou lačně hledí oko nejednoho mladého muže, se s tanečníkem Speedym setkala začátkem tohoto roku v Los Angeles. Nicméně přes "zaručené" zprávy o jejich vztahu všechny zmátla svým prohlášením v deníku The Sun, že je "naprosto nezadaná".

Ve skutečnosti se dá říct, že je až moc "volná", když říká: "Jsem svobodná dívka a ráda si užívám. Prostě celou dobu spím jen s kluky z kapely, protože je to jednodušší."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 363