Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spearsová / foto: Korzo

Britney Spears se bojí. Hrozí jí smrtí

Britney Spears se rozhodla, že své syny nebude brát s sebou na turné do Ruska. Důvodem byly údajně výhrůžky, které jí hrozily smrtí.

Spears dosud po Evropě cestovala se svými syny Seanem Prestonem (3) a dvouletým Jaydenem Jamesem, aby během turné po starém kontinentu předváděla své "cirkusové show".

Jenže poté, co byla sedmadvacetiletá zpěvačka zaplavena řadou výhružných e-mailových zpráv, odmítla s sebou do Ruska, kde měla svůj vůbec první koncert, vzít své syny. Oba chlapce svěřila do starostlivé péče své rodiny v Londýně.

V Rusku jen na skok
Britney se také rozhodla, že v Rusku nebude dlouho pobývat ani ona sama, a strávila noc ve Finsku, aby se v pátek přesunula na koncert v Petrohradě. Včera zpěvačka letecky odcestovala zpátky do Moskvy, tam nastoupí do svého soukromého letadla a odletí do Londýna, kde se znovu setká se svými syny.

"Původně ji oba chlapci měli doprovázet, ale kvůli těm neustálým výhrůžkám byla proti tomu," sdělil její mluvčí na turné britskému deníku The Sun.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 99