Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amy Winehouse / foto: Shutterstock

Amy Winehouse málem zemřela po předávkování

Že Amy Winehouse není žádná světice a občas si pořádně vyrazí z kopýtka, není žádné tajemství. A už několikrát z toho měla pořádné problémy.

Málem mu zemřela v náručí
Zdá se ale, že její problémy byly a možná ještě jsou mnohem vážnější. Bývalý manžel Amy, Blake Fielder-Civil, popsal médiím noc, kdy mu manželka málem zemřela v náručí. Jak jinak, bylo to po pořádném drogovém dýchánku, kde nechyběl heroin ani crack. Tedy pořádně tvrdé zboží.

„Byla už skoro půlnoc, odvedl jsem ji nahoru a povídali jsme si na posteli. Najednou ale její oči zbělely. Dostala najednou křeče a spadla z postele, ještě než jsem ji mohl zachytit. Vypadalo to jako epileptický záchvat,“ vypráví exmanžel hrůzný zážitek. „Myslel jsem si, že mi umře v náručí“

Není divu, že tělo Amy Winehouse nevydrželo. Jednak má samo o sobě zdravotní problémy, například rozedmu plic, jednak by asi málokterý člověk vydržel trojdenní tah plný alkoholu a zmíněných drog. Přesně ten si ale tehdy Amy střihla. Bylo to v roce 2006, kdy oslavovala úspěch své desky Back to Black.

Zpěvačka byla následně přijata v nemocnici, kde diagnostikovali totální kolaps, ale dokázali ji ještě zachránit tak, aby vyvázla bez následků.

Drogový život
Blake Fiedler-Civil se s Amy rozvedl tento měsíc a možná i proto si pustil pusu na špacír. Ani on není žádný svatoušek. V průběhu jejich manželství seděl ve vězení a dříve svou ženu v drogových rauších velmi podporoval.

Dnes se ale zdá, že zmoudřel a ke střízlivému životu se snažil přimět i Amy. To však evidentně nevyšlo.

Fiedler-Civil necítí zášť. Naopak – považuje Amy Winehouse za skvělého, vtipného člověka s obrovským talentem. Zároveň ale dodává, že to vše zahazuje jen kvůli drogám a alkoholu.

Je pravdou, že na svých pětadvacet let vede Amy Winehouse až příliš divoký život, který se začíná vymykat kontrole.

Čas od času sice připustí problémy. Její exmanžel ale tvrdí, že proklamace o tom, že sekne s drogami, jsou jen show pro média.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 86