Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

VIDEO: Matracové domino s lidmi

Na světě je další rekord hodný zápisu do Guinessovy knihy.

Postarali se o něj zaměstnanci skladu s nábytkem, kteří si zahráli unikátní matracové domino. A samozřejmě se přitom natočili.

Matrace se zaměstnancem
Nejde jen o matrace. Ke každé z nich je totiž nalepen jeden ze zaměstnanců, takže jde vlastně o lidsko-matracové domino. Tím, jak dominový efekt postupuje, padají lidé na své matrace a zároveň shazují ty za sebou. Nikomu se tak nemůže nic stát.

Zvláštního domina se zúčastnilo na jednačtyřicet lidí. První z nich se svou matrací padl vzad a už to celé hezky jelo. Dominový had byl obtočen mezi regály skladiště.

Stylový závěr
Aby to bylo opravdu stylové, tak poslední matrace i se svým majitelem spadla na pojízdný pás, kde byla vybavena plyšovým medvídkem, polštářem, peřinou i dalšími nezbytnostmi a putovala z pásu na postel. Tam si k originálnímu spáčovi lehla ještě žena, přičemž postel skončila v dodávce.

Nejenže jde o docela dobrou reklamu pro britskou nábytkářskou firmu, ale zaměstnanci se navíc mohou těšit ze zápisu do Guinessovy knihy rekordů. Její zástupci potvrdili, že o takový rekord se ještě nikdo nepokusil, i když matracové domino se praktikuje pro zábavu všude možně.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 135