Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Navrhni vlastní design pro svůj mobil!

Sony Ericsson spustil speciální projekt MINE. Na těchto speciálních interaktivních stránkách si můžeš navrhnout vlastní originální design krytu pro mobilní telefon Sony Ericsson W508.

Svůj výtvor nebo jakýkoliv jiný návrh si pak můžeš objednat a vybraný kryt ti bude doručen až domů. Každý se také může až do 1. října zúčastnit celosvětové soutěže MINE. Vítězný design krytu telefonu W508 pak bude sériově vyráběn a distribuován po celém světě.

magazin.cz

Bude jedinečný
Vlastní design krytu mobilního telefonu Sony Ericsson W508 můžeš na stránkách MINE navrhnout přesně podle svého vkusu. Vybírat můžeš z velkého počtu barev, symbolů a vzorů, nápisů i vlastních obrázků. Právě proto může každý z návrhů přesně vyjadřovat osobnost a být jedinečný. Navržený kryt si pak můžeš objednat, dostaneš ho až domů. A zaplatíš za to jen přibližně 300 Kč. To je přeci malá cena za jedinečnost, ne?

Návrhy krytů z celého světa se pak průběžně zobrazují na webu MINE v sekci Galerie, kde si je každý může prohlédnout a až do 1. října 2009 hlasovat pro svůj oblíbený. Deset návrhů s nejvyšším počtem hlasů postupuje do dalšího kola, ve kterém odborná porota sestavená společností Sony Ericsson rozhodne o vítězném designu. Takže až navrhneš vlastní kryt, neváhej dát o tom vědět všem svým známým, aby pro tebe hlasovali!

magazin.cz

Co je odměnou?
Odměnou za kreativitu bude pro autora vítězného krytu nejenom Sony Playstation®3, ale především skutečná produkce patnácti tisíc kopií oceněného krytu, který se stane součástí stylové řady W508 a bude celosvětově distribuován. Vítězové druhého a třetího místa získají telefon Sony Ericsson W508 společně s vlastním navrženým krytem. Ocenění na čtvrtém až desátém místě pak dostanou bezdrátové stereo reproduktory Sony Ericsson MBS-400.

A co nový Walkman mobil Sony Ericsson W508 s řadou užitečných funkcí umí? Z hudebních funkcí telefon nabízí Shake control pro okamžité ovládání hudebního přehrávače pohybem přístroje či funkci SensMe™ pro zvolení skladeb podle momentální nálady. Poslouchat hudbu lze s modelem W508 vedle hudebního přehrávače Walkman také prostřednictvím FM rádia s RDS. Přístroj je dále vybaven integrovaným 3,2megapixelovým fotoaparátem s funkcí Photo fix, která upraví snímky pořízené za zhoršených světelných podmínek.

Více o mobilu Sony Ericsson W508 najdeš zde, svůj vlastní kryt si pak můžeš navrhnout na stránkách projektu Sony Ericsson MINE.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 68