Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Korzo

Jak být více sexy?

Podle psychologů muži podvědomě registrují rozdíl v objemu pasu a zadečku žen.

Pokud je žena typem postavy hruška a tudíž má kolem zadku víc centimetrů než kolem pasu, má u opačného pohlaví spíše šanci, než žena s rovným pasem nebo žena s postavou typu jablko, kdy je obvod pasu větší než obvod kolem zadku. Jestliže tedy patříte do druhé skupiny, nezoufejte, stačí pár triků a o nedostatku postavy se nikdo nedozví.

Dříve se ženy mučily v korzetech, které jim sice formovaly postavu, ale na druhou stranu jim nedovolovaly se pořádně nadechnout a dokonce vedly až k potratům či nezvratné deformaci vnitřních orgánů. Dnes je móda ke všem víceméně přátelská a většinou kvůli ní nikdo fyzicky netrpí. Je jen dobré znát pár pravidel a kočka může být každá z nás.

Co by tedy ženy s rovným pasem měly nosit?
Přece jen zkuste korzety, ty současné jsou velmi pohodlné na nošení a dokážou z pasu ubrat třeba i deset centimetrů bez toho, aby vám jejich nošení nějak ublížilo. Navíc zdůrazňují ňadra a to se taky počítá. Saka, blejzry nebo bundy si pořizujte takové, které jsou mírně projmuté v oblasti pasu a opticky ho tak zeštíhlí.

Ozdobné pásky noste spíše užší, a pokud je necháte spadnout mírně pod bříško, nepatrně tím přidáte centimetry bokům. I tady platí pravidlo o odpoutání pozornosti od části těla, na kterou nechcete zbytečně upozorňovat tím, že oči okolí přitáhnete na jinou část těla.

Na co rozhodně typy jablko musí zapomenout?
Určitě nezkoušejte rovný střih, sice by se mohlo zdát, že by vám top rovného střihu mohl pomoci zakrýt bříško, ale opak je pravdou – budete v něm vypadat jako v krabici.
Nesázejte ani na vrstvení, přidá vám akorát na objemu a vy budete vypadat hřmotnější.
Pokud pokukujete po rameních vycpávkách, nechte si zajít chuť. Opticky by vaši horní polovinu těla rozšířily.

Na závěr
Jestliže má váš pas 70% šířky boků, máte vyhráno. Jestliže je vyšší než 80% šířky boků, je pas pro mužské oko už méně atraktivní. To ale neznamená, že nejste krásná a sexy, stačí si jen hlídat míry v pase a pamatovat si pár výše zmíněných jednoduchých pravidel.

Lucie svůj rovný pas maskuje flitry a pozornost poutá výraznými šperky jinam.

magazin.cz

Ilona si nechala před lety zvětšit prsa, aby trochu vyrovnala disproporci postavy. V tomto případě pas zeštíhlela pomocí korzetu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 65